Selectează o Pagină

Transaction Analysis for Teams

(forum de discuții)

Din Septembrie 2023 vom lansa un curs pentru manageri care le va demonstra cum pot folosi teoria Analizei Tranzacționale pentru creșterea performanței echipelor pe care le conduc.

Deși avem structurate majoritatea subiectelor pentru curs, suntem curioși ce anume v-ar mai putea interesa pe voi în mod deosebit.

PS: Toți cei care vor contribui cu un comentariu util la dezvoltarea curriculei cursului vor primi 10% discount.

4.8 5 voturi
Evaluare pagină
Abonează-te
Notifică-mă când
guest
33 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Dragos
Dragos
10 luni în urmă

Cum pot sa ghidez forta membrilor intr un context in care se rebeliaza ca sa cresc coeziunea echipei? Cum pot sa creez un spatiu care sa catalizeze afectiunea in echipa? Si ceva de genul, Daca nu-i cert, atunci ce?!

Dragos
Dragos
10 luni în urmă
Răspuns pentru  opranmarian

Nu, din ce ai scris mi se pare ca ati acoperit la ce ma gandeam!

Andrei
Andrei
10 luni în urmă

Astept cu nerabdare sa ma pot inscrie la acest curs. Sunt convins ca va merita asteptarea si voi invata multe de la voi. Succes!

Ticu Laura
Ticu Laura
10 luni în urmă

De ajutor pentru mine ar fi sa stiu cum sa folosesc AT pentru partea de selectie si recrutare a echipei, apoi pentru retentie si cum sa imi cunosc propriul stil de management mai bine

Elena
Elena
10 luni în urmă

Cum poti motiva echipa si pe fiecare membru in parte?
Delegarea corecta: linia intre independenta/autonomie si urmarirea rezultelor membrilor echipei/echipei overall
Cum gestionezi echilibrul intre relatia de prietenie si coordonare (intr-un context in care managerul este promovat din cadrul echipei)

Andrei Toma
Andrei Toma
10 luni în urmă

Pentru mine ar fi de interes urmatoarele subiecte: ce tip de personalitate sa recrutez in functie de tipul de business pe care il conduc si tipul de activitate pe care sa il promovez; cum ghidez un om in identificarea motivatiilor personale (pozitive sau negative) si potentarea acestora in dezvoltarea profesionala; metode de follow-up asupra planurilor organizate prin metoda S.M.A.R.T – mai precis, ce/cand/cum verific impreuna cu partenerul si cum stabilim to-do-uri cat mai simple pentru indeplinirea obiectivelor.

Ionut
Ionut
10 luni în urmă

Pe mine m-ar ajuta sa aflu urmatoarele:

1. Ce este analiza tranzactionala?
2. De ce analiza tranzactionala si nu altceva?
3. Ce rezultate pot obtine si dupa cat timp o pot vedea rezultatele?
4. De ce este nevoie ca sa treci de la a lucra cu un grup la a lucra cu o echipa?
5. Cum motivez oamenii?
6. Poate ajuta analiza tranzactionala si la imbunatatirea comunicarii cu membrii echipei/superiorul meu ierarhic?
7. Cum gestionezi conflictele?
8. Ce palarii sunt nevoit sa port in pozitia de manager si cum fac diferenta intre ele?

Madalina
Madalina
10 luni în urmă

Cum te asiguri ca membrii echipei tale lucreaza impreuna atunci cand au personalitati si stiluri de lucru complet diferite? Cum poti contribui ca sa aiba o relatie de lucru functionala?
Cum faci fata mediului de lucru apasat de negativitate si focus pe critici?

Dan Mihaiu
10 luni în urmă

Cum contractam cu o echipa noua? Dar cu una deja formata? Cum facem sa vedem lucrurile asa cum sunt ele cu adevarat si nu prin propriile noastre filtre si convingeri? Cum crestem gradul de intimitate in echipa noastra?

Hritcu Diana
Hritcu Diana
10 luni în urmă

Un punct de interes pentru mine este dinamica grupurilor și cum putem forma un nucleu eficient, coeziunea și comunicarea în echipa, cum putem crea acel cadru de siguranță pentru oameni. Un alt subiect ar putea fi conflict management și cum putem ajuta oamenii sa își identifice convingerile ce ii limiteaza și cum le pot schimba.

Valentina Frangu
10 luni în urmă

cum lucram eficient in echipa, daca avem obiective total disjuncte, nealiniate unui scop comun (sau nemasurate si nerecompensate asa)?

Cristina Pop
Cristina Pop
10 luni în urmă

Eu vin din afara mediului organizațional cu două întrebări, bazate pe experiențele mele trecute de lucru în firme și pe ce aud de la clienții cu care lucrez în psihoterapie:

– Cum își pot conștientiza și gestiona managerii propriile limite în moduri benefice pentru ei și pentru echipa lor?

– Cum poate un manager contribui la o cultură organizațională în care emoțiile sunt gestionate responsabil?

Alexandra Gruicin
Alexandra Gruicin
10 luni în urmă

Cum faci, ca manager, sa iesi din rolul de parinte pt angajatii tai?
Cand ei se comporta ca niste copii ce au nevoie de ajutor sau se razvratesc cerintelor, ce strategii pot aplica sa activez ‘adultii din sala’?
Sunt diferite abordarile dpdv AT pentru middle managers fata de top managers, si fata de lideri informali sau angajati in general?

Amalia Gabor
Amalia Gabor
10 luni în urmă

Vin și eu cu o contribuție, ce are la baza filmul “As it is in heaven” si personajul Tore din film
https://en.m.wikipedia.org/wiki/As_It_Is_in_Heaven
Cum faci, ca manager, sa pui in valoare resursele fiecărui membru al echipei, in special al celor ce sunt priviti ca fiind “cu probleme”/”speciali”/”dificili” sau “ca și cum nu ar avea ce sa caute în echipa”/”nu e locul lor acolo” si care tind sa fie excluși, desconsiderati, izolați de ceilalți membrii ai echipei?

Roxana
Roxana
10 luni în urmă

Buna, Marian!
Ce idee buna! Succes!

Eu as introduce module despre cum poti folosi AT-ul pentru a minimiza impactul influentelor culturale si a stereotipurilor in situatii precum: 1) femeie manager cu subalterni barbati sau 2) femeie manager mai tanara fata de subalterni, care sunt si mai tineri si barbati 🙂 sau 3) manager mai tanar fata de subalterni.

Vasi Ciolpan
Vasi Ciolpan
10 luni în urmă

Lucrez pe in produs de Conflict management și ma simt provocat: oare care e abordarea conflictelor organizaționale in Analiza Tranzactionala și ce resurse as putea lua din curs?

Calin Anghel
Calin Anghel
10 luni în urmă

Cum poate un manager sa isi motiveze echipa sa performeze atunci cand el stie ca si ei el si echipa vor fi restructurati ?